Beha stickers onder een jurkje – hot or not?

Wij dames hebben heel vaak het probleem dat we voor de kast staan en die paar schitterende strapless jurkjes zien hangen. We hebben het al een keer geprobeerd met een siliconen beha – maar dat eindigde in een avondje hijsen. Elke keer naar de wc om de siliconen plak beha weer vast te plakken.

Ik gebruik tegenwoordig beha stickers om er voor te zorgen dat die paar jurkjes die ik al jaren niet meer aan heb kunnen trekken nu maandelijks gedragen worden als ik een feestje heb. De beha stickers die ik vond op een website voor beha stickers bleken heel gemakkelijk te zijn.

Wel moest ik eerst even uitvinden hoe het precies in z’n werk ging, maar er was een beha sticker tuturial te vinden op de website. Daar werd precies uitgelegd hoe de beha sticker in z’n werk gaat. In het kort:

  1. Plak de beha sticker boven de tepel nadat de papieren onderkant van de beha sticker is verwijderd.
  2. Haal van de beha sticker het bovenkantje (papier) af en trek de beha sticker naar boven.
  3. Plak de beha sticker terug op de borst. Er ontstaat een rimpel die haast niet te zien is.
  4. De beha sticker heeft er nu voor gezorgd dat de borst een 5-6 centimeter hoger is.
  5. Om uitstekende tepels te voorkomen, kunnen de tepelbedekkers worden aangebracht. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat als het koud is of je raakt energiek dat de tepels onder een dun jurkje zichtbaar zijn.

Ik heb een paar pakketjes destijds aangeschaft en nu gebruik ik wekelijks op feestjes deze sticker. Ik vond het belangrijk om anderen te informeren over deze kans. Mijn schoondochter heeft ze ook gebruikt tijdens haar trouwdag en heeft de hele dag, ondanks dat het 30 graden was, met de beha stickers gelopen. Ze vertelde me nog dat ze de beha stickers ‘s avonds heeft verwijderd voor ‘het slapen gaan’ zonder enige problemen.

Toch draag ik niet alleen de bh stickers, want soms – als het kan bij het jurkje – draag ik ook weleens een strapless bh. Klik hier voor een aantal mooie, sexy en comfortabele lingerie setjes waarbij de bh’s ook als strapless bh gedragen kunnen worden.