Bloemen bestellen voor mannen

Nederland staat wereldwijd bekend om haar export van bloemen. De Nederlanders zelf houden echter ook wel van een mooie bos bloemen. Sterker nog, bloemen zijn al jarenlang het meest populaire geschenk in Nederland. Het lijkt er ook op dat populariteit van bloemen nooit zal afnemen. Ook bloemen bestellen en bezorgen zijn door de komst van het internet jaren geleden explosief toegenomen.

Bloemen bestellen voor mannen

Er zijn over de hele al heel wat relaties en vriendschappen gemaakt of gered door het geven van een mooi boeket met een persoonlijke boodschap. Voor vrouwen waarderen het om een mooie bos bloemen te krijgen. Een trend die de laatste jaren echter steeds meer speelt is bloemen bestellen voor mannen. Steeds meer bloemisten en online aanbieders richten zich op bloemen voor mannen. Je kunt nu vaak ook planten laten bezorgen. Dit omdat veel mannen bloemen toch een beetje vrouwelijk vinden maar vaak wel een mooie plant krijgen. Planten en bloemen bestellen is erg eenvoudig online te doen. Er zijn diverse aanbieders waar je mooie boeketten en platen kunt uitzoeken.

Bloemen bezorgen als ‘bij-cadeau’

Er is nog een andere reden waarom bloemen steevast op nummer één staan in de cadeau lijsten. Het is namelijk zo dat mensen naast hun ‘gewone’ cadeau nog een bos bloemen bezorgen als een soort cadeau ‘voor erbij’. Dit gebeurd vaak omdat je met bloemen een persoonlijk en emotionele boodschap kunt uitdragen dat je met een ander cadeau niet kunt overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan liefde bij rode rozen en vriendschap bij dahlia’s. Daarnaast hoeft een mooi boeket bloemen niet duur te zijn en kun je het dus makkelijk als tweede cadeau of kleinigheidje geven.

Het leuke aan bloemen is dat je er eigenlijk alle kanten mee op kunt. Het zal daarom ook niet snel gebeuren dat bloemen hun populariteit verliezen omdat het traditiegetrouw een mooi geschenk is.