Cadeautips voor Valentijnsdag

Over de oorsprong van Valentijnsdag wordt veel gespeculeerd. Ongeacht het oorspronkelijke verhaal achter Valentijnsdag, zal deze dag zoals die nu bekend staat onveranderd blijven. Tegenwoordig is 14 februari de dag waarop je iemand verrast met een cadeau of kaart om jouw liefde voor hem of haar te uiten. Het is leuk om jouw Valentijn te verrassen, maar hoe? Hier volgen enkele cadeautips voor Valentijnsdag.

Huisdieren als cadeau

Dit cadeau zou niet voor iedereen geschikt zijn, afhankelijk van de relatie die je hebt met jouw Valentijn. Zit je al in een relatie en woon je samen, dan kan het leuk zijn een huisdier cadeau te geven, verpakt met een mooie rode strik. Denk hierbij aan schattige poes of hondje, zoals een maltezer leeuwtje pup. Vooral voor de vrouw zou dit een onweerstaanbaar cadeau zijn. Hou hierbij wel rekening mee, dat een pup (en een huisdier in het algemeen) de nodig zorg nodig heeft gedurende gehele dag. Uitlaten, overige verzorging zoals dierenarts bezoeken, wassen en eten geven.

Shoppen in Antwerpen

Zowel de vrouw als (bijna) elke man zal het leuk vinden om te gaan shoppen. Een leuke locatie om te winkelen iets buiten Nederland is Antwerpen in België. Een dag shoppen kan je mooi combineren met een een etentje bij een lux restaurant en een overnachting in een hotel. De parkeerkosten kunnen aardig oplopen in Antwerpen. Met de trein naar Antwerpen is een goed alternatief om de kosten te drukken. Bijkomend voordeel hiervan is dat je nagenoeg direct in het centrum van Antwerpen aankomt.

Sieraden als Valentijnscadeau

Bijna elke vrouw houdt wel van sieraden. Denk hierbij aan sieraden, zoals ringen, armbanden en kettingen. Sieraden van zilver, goud en een combinatie van materiaalsoorten, zoals: edelstaal gecombineerd met goud of carbon en bekleed met diamanten. Een sieraad als cadeau kan je zo prijzig maken als je zelf wilt. Wil je sieraden kopen voor jouw Valentijn, zoals ring? Bedenk dan goed welke maat hij of zij heeft. Als een sieraad niet speciaal op maat gemaakt is, kan je in de meeste gevallen de ring bij erkend juwelier speciaalzaken retourneren binnen 14 dagen.

Dagje welness

In en om Nederland bestaan een groot aantal welness centrums met termische baden, sauna’s en stoom cabines. Een leuk activiteit om samen te ontspannen gecombineerd met een hot stone massage bijvoorbeeld. In de wat grotere welness centra kan je ook uitgebreid lunchen en avondeten. De meeste centra’s geldt dat je geen kleding of badkleding aan mag. Voor de meeste stelletjes zou dit geen probleem. Heb je dit liever niet, dan is er vaak één dag in de week dat je wel badkleding aan mag.