Geef een paraplu cadeau

Je wilt je vriendin natuurlijk wel op een originele manier verrassen! In Nederland regent het namelijk best vaak. Jaarlijks hebben wij ongeveer 185 dagen waarbij er minstens een paar druppels vallen (dit gaat om 0,1 mm of meer).  Dit verschilt per periode hoeveel er in een keer valt. De zomer maanden is het een stuk droger in ons land. Maar vooral in de herfst en winter maanden kan het soms flink regen in ons land. Het is wel erg vervelend als je een leuke romantische date hebt dat je de hele tijd in de regen moet rond lopen. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld om je vriendin een van de leukste dag te geven. Op en top romantiek en dan kijk je naar buiten en zie je al de eerste donkere wolken aan komen. Dit kan zo alles ineen keer alles weggooien.

Geef niet een simpel zwarte paraplu cadeau

Je denkt bij een paraplu aan een simpel zwarte paraplu. Alleen hiermee ga je niet scoren bij je vriendin. Het zal een stuk leuker zijn als je een paraplu laat bedrukken met een mooie boodschap erin. Je kunt bijvoorbeeld een leuke gedicht op de paraplu laten bedrukken of een bepaald persoonlijke boodschap. Dit geeft een extra landing aan je cadeau. Vrouwen zijn namelijk minder materialistisch ingesteld. Ze vinden het gebaar bij een cadeau veel belangrijker. Een ander idee is om een foto van jullie samen te laten bedrukken op jullie paraplu. Waar kun je paraplu bedrukken?  Er zijn diverse bedrijven dit van alles kunnen laten bedrukken. Vraag van te voren altijd even na wat de mogelijkheden zijn.

Tips

We hebben nog een aantal tips voor je waaraan je moet denken wanneer je een bedrukte paraplu cadeau gaat geven. Als je paraplu laat bedrukken hou er ook rekening mee dat tegen regen kan. Anders ben je binnen no-time je boodschap op je paraplu kwijt. Je kunt er ook voor kiezen om een stormparaplu cadeau te geven. De kans dat je cadeau kapot gaat tijdens een goede storm is een stuk kleiner.