Ideeen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is bij uitstek de dag waarop jij je liefde verklaart tegenover diegene waar je al zo naar verlangd, maar je hebt nooit de durf gehad om er wat mee te doen. Het volgende leuke idee kan jou helpen om het hart van jouw Valentijn te veroveren.

Leuk Idee nummer 1

Je laat een grote mooie bos bloemen bezorgen, iets met rode rozen wat de liefde symboliseert. Je stopt er ook een envelop met twee bioscoopkaartjes bij voor een film waarvan je weet dat hij of zij die echt leuk vind. Daarnaast doe je er ook een kaartje bij met een paar lieve woorden of een gedicht over jouw Valentijn en een uitnodiging om met jou (de geheime aanbidder) naar de film te gaan.

Het leuke is dat jou Valentijn ongetwijfeld in de zevende hemel is dat iemand zover wil gaan om een mooie bos bloemen te sturen en gelijk een avondje uit te regelen. Succes gegarandeerd want jij gaat lekker naar de bios met je Valentijn en je hebt al indruk gemaakt voordat de avond begonnen is.

Leuk Valentijn Idee nummer 2

Dit is een variatie op idee nummer 1. Ook hierbij laat je een mooie bos bloemen afleveren met een uitnodiging voor een diner in een restaurant en een gedicht of een paar lieve woordjes over jouw Valentijn.
In het restaurant wacht je jouw Valentijn aan tafel op. Je bent chique gekleed zodat je er anders uit ziet dan anders waardoor jouw Valentijn je kleding en jouw identiteit niet direct herkend. Je houd ook nog eens een masker totdat jouw Valentijn aan tafel zit. Dan verlos je hem of haar uit de spanning door het masker af te doen en lekker met jouw Valentijn te gaan dineren. Jullie zullen genoeg hebben om over te praten.

Leuk Valentijn Idee nummer 2

Voor dit idee moet je een live of hotmail adres aanmaken speciaal voor de gelegenheid. Kijk of het lukt om een bijzondere naam de te bedenken zoals bijvoorbeeld valentijn@live.nl. Deze is natuurlijk al lang bezet, maar je begrijpt de bedoeling vast wel.
Vervolgens laat je bij je Valentijn een mooie bos bloemen afleveren met een lief briefje erbij waarin je onder andere je bijzondere valentijns emailadres meld met het verzoek om deze toe te voegen aan zijn of haar MSN contactpersonen. Wanneer je Valentijn de bloemen en de emailadres heeft ontvangen kan hij of zij je toevoegen en kun je anoniem met je Valentijn chatten om de spaning er nog even in te houden. De bedoeling is dan natuurlijk dat je iets afspreekt met je Valentijn, een avondje uit of zo, om uit de doeken te doen dat jij het bent.