Mijn zoektocht naar een medium

Veel mensen zitten met vragen en zijn op zoek naar antwoorden. Vaak zijn het vragen over liefde of over hun carrière. Kom ik de ware liefde tegen? Hoe kan ik het beste mijn relatieproblemen aanpakken? Ben ik echt gelukkig met mijn baan? Ik had zelf ook deze vragen en op advies van een vriend ben ik naar een medium gegaan.

Ontzettend begaafd

Na het consult ben ontzettend geholpen en heb ik mij meer verdiept in wat mediums nou eigenlijk zijn en doen. Een medium is in staat om naar je verleden en naar het heden te kijken.

Elk medium is uniek en heeft eigen talenten. Een medium kan aanvoelen wat er op een moment nodig is om de juiste richting in te gaan. Wanneer iemand net overleden is, kan dit een enorme impact hebben. Het medium kan je helpen met het verwerken hiervan door contact te leggen met jouw dierbare.

Veel mensen vinden het lastig om langs te gaan bij een medium thuis. Het is ook mogelijk om online contact te krijgen met een medium. Ik vind dit zelf het prettigs. Google op “contact met medium” en er zullen verschillende mediumcontactsites naar voren komen.

Websites vergeleken

Er zijn verschillende mediumcontactsites waar je terecht kunt voor betrouwbare mediums en paragnosten. De websites hebben allemaal een eigen uitstraling. De één is overzichtelijker dan de andere. Ik koos zelf voor een professionele en overzichtelijke site. Ik hou er niet van om te moeten zoeken hoe het werkt. Je hebt sites waar je kunt chatten en waar je kunt bellen. Mediumswereld en Puurmedium zijn websites waar je terecht kun voor een telefonisch consult.

Een andere bekende mediumsite is Mediumchat.nl. Je komt op een overzichtelijke hoofdpagina. Je ziet meteen welke consulenten er online zijn. De gaven van de consulenten staan duidelijk in het profiel. Je kunt eerst kennismaken via een gratis proefchat. Ik vond dit erg prettig omdat ik geen geld hoefde uit te geven voordat ik het geprobeerd had.

Het is verstandig als je van te voren al een aantal vragen opschrijft. Een reading kan namelijk behoorlijk wat indruk maken. Op deze manier weet je achteraf zeker dat je al je vragen hebt gesteld. Ik kan het je zeker aanraden.