Tips voor mannen die verliefd zijn

Er zijn nog steeds verschillen tussen mannen en vrouwen, hoe graag we ook willen geloven dat we hetzelfde zijn. Juist waar het aantrekkingskracht betreft, komen die verschillen aan het licht. Mannen moeten heel andere dingen doen wanneer ze verliefd zijn dan vrouwen. Als ze tenminste succesvol willen zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren die zich hebben bewezen als effectief. We zullen hieronder enkele manieren bespreken.

Wees direct

Een vrouw voelt al snel aan dat een man geïnteresseerd is. Je hoeft er dan ook niet omheen te draaien. Sterker nog: dat werkt alleen maar in je nadeel. Door eromheen te draaien geef je aan dat je angstig bent. Dus vraag haar gewoon wat je wil vragen. Of je nou haar nummer wil of meteen een keer wat drinken: vraag het gewoon. Dan maak je de grootste kans. Wie een directe vraag stelt, is niet wanhopig. Die weet gewoon wat hij wil.

Druk nooit je zin door

Dat je direct moet zijn, betekent dan weer niet dat je als een kind je zin moet doordrukken. Helemaal niet zelfs. Want dat is nou weer het andere uiterste. Als vrouwen iets onaantrekkelijk vinden, dan is het een man die geen nee kan accepteren. Dan weet je zeker dat je nooit meer een kans bij haar maakt. Accepteer dat zij het niet in je ziet zitten, en ga naar de volgende. Je moet het zien als een wedstrijd om de juiste vrouw te vinden, niet om iedereen voor je te winnen. Er is niemand op de hele wereld die elke vrouw kan krijgen. Ook Brad Pitt heeft weleens een slechte dag.

Wees jezelf

Wat het belangrijkst is in je zoektocht naar een vrouw – of in je poging om de vrouw die je leuk vindt om je vinger te winden – is dat je helemaal jezelf bent. Hoe moeilijk dat ook is. Hoe meer je haar het idee geeft dat je geen spelletje speelt, maar dat je gewoon in alle vrijheid aangeeft: ik heb interesse, des te groter de kans op succes.Meer van zulke tips kun je vinden op Datingproblemen.