Tips vrouwen verleiden

Weet je waarom vrouwen versieren lastig is voor mannen? Omdat ze als een man denken. Dat klinkt misschien gek, maar mannen en vrouwen zijn wezenlijk anders. Vrouwen versieren is een heel andere aangelegenheid dan mannen versieren. Vrouwen hebben het eigenlijk maar makkelijk, vooral de aantrekkelijke. Zij hoeven zich alleen maar seksueel beschikbaar op te stellen en de meeste heteroseksuele mannen happen.

Vrouwen zijn het best in vrouwen versieren

Vrouwen versieren is een heel andere kwestie. Weet je wie het best zijn in vrouwen versieren? Andere vrouwen. Daarom zitten lesbische vrouwen ook nooit om een date verlegen. Grapje natuurlijk, maar om als man een vrouw te versieren, kun je het best denken als een vrouw. Dat is natuurlijk lastig als je een man bent, maar met wat kennis van de vrouwelijke psyche is dit tot op zekere hoogte zeker mogelijk.

Vrouwenbrein werkt anders dan mannenbrein

Het vrouwenbrein werkt anders dan het mannenbrein. Zo kunnen mannen zich beter op één taak richten en zijn vrouwen beter in meerdere dingen tegelijk doen. Maar ook wat betreft de liefde werken de hersenen van een vrouw anders dan die van een man. Een man wordt vooral getriggerd door het uiterlijk van een vrouw. Als hij met haar aan de praat raakt en er al snel achterkomt dat ze zo dom is als een baal hooi of dat het een kreng is, belet hem dat niet de liefde met haar te willen bedrijven.

Vrouwen verleiden kwestie van jezelf blootgeven

Hoe anders is dat met vrouwen … Vrouwen verleiden is een kwestie van jezelf blootgeven. Niet letterlijk natuurlijk. Maar vrouwen hechten minstens evenveel waarde aan je innerlijk als aan je uiterlijk. Je moet dus vooral jezelf zijn en niet een act opvoeren. Daar prikken vrouwen direct doorheen. En vrouwen hebben een hekel aan onoprechte mannen. Als je vrouwen wilt verleiden, kun je maar beter authentiek zijn.

Een welgemeend compliment op het juiste moment

Vrouwen versieren is ook een kwestie van je tijd nemen en van timing, van een welgemeend compliment op het juiste moment. Ga ook niet overhaast te werk, of je versierpoging wordt in de kiem gesmoord. De route naar een vrouwenslipje is geen rechte lijn van A naar B. Het beste wat je kunt doen om daar zo snel mogelijk te geraken, is dat slipje even uit je hoofd te zetten en aandacht te besteden aan haar innerlijk. Of word jij graag (enkel) beoordeeld op de inhoud van je onderbroek?

Meer mentaal dan lichamelijk

Vrouwen versieren is veel meer een mentale dan een lichamelijke kwestie. Als je wilt dat ze zich überhaupt fysiek tot je aangetrokken voelt, moet je er eerst voor zorgen dat er een emotionele klik is. Zodra die er is, kun je letterlijk een lichamelijk connectie bewerkstelligen, door haar even nonchalant aan te raken. Emotionele + fysieke klik = kassa!

Tijdens de workshop vrouwen versieren leren we jou alles beginselen over het versieren van  vrouwen, alsook technieken voor gevorderden. In minder dan één dag transformeren we je in een meesterverleider, een kei op het gebied van het versieren van vrouwen. Hoe belabberd je huidige reputatie ook is. Vrouwen versieren wordt je tweede natuur en iets heel vanzelfsprekends!